ПрАТ "Тернопіль-готель"

     
 

Особлива інформація на 27.04.2012

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено чи звільнено)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи

Володіє часткою у статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нЗвільненочлен наглядової радиТоварянська Лариса Iванiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Загальними зборами акцiонерiв ПАТ "Тернопiль-готель" вiд 27.04.2012 року прийнято рiшення про наступнi змiни у складi Наглядової ради ПАТ "Тернопiль-готель": 1. Припинено повноваження з 27.04.2012р. члена Наглядової ради Товарянської Лариси Iванiвни у звязку iз закiнченням термiну дiї повноважень. Володiє часткою в статутному капiталi Емiтента - 0%. Перебувала на посадi члена Наглядової ради ПАТ "Тернопiль-готель" протягом 15 рокiв. Судимостi та/або непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
д/нЗвільненочлен наглядової радиФедунець Михайло Олексiйовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
2. Припинено повноваження з 27.04.2012р. члена Наглядової ради Федунця Михайла Олексiйовича у звязку iз закiнченням термiну дiї повноважень. Перебував на посадi члена Наглядової ради ПАТ "Тернопiль-готель" протягом 15 рокiв. Володiє часткою в статутному капiталi Емiтента - 0%. Судимостi та/або непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
д/н["2" - відсутнє у довіднику]член наглядової радиГорук Андрiй Зеновiйович д/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
3. Обрано з 27.04.2012р. членом Наглядової ради Горука Андрiя Зiновiйовича з термiном повноважнь три роки у зв'язку iз закiнченням строку повноважень попереднього складу Наглядової ради. Протягом останнiх пяти рокiв займає посаду заступника директора ТОВ "Технотерн". Володiє часткою в статутному капiталi Емiтента - 0%. Судимостi та/або непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
д/н["2" - відсутнє у довіднику]член наглядової радиФедько Вiктор Григоровичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
3. Обрано з 27.04.2012р. членом Наглядової ради Федька Вiктора Григоровича з термiном повноважень три роки у зв'язку iз закiнченням строку повноважень попереднього складу наглядової ради. Протягом останнiх п'яти рокiв займає посаду заступника генерального директора ТОВ "Тернотерн". Володiє часткою в статутному капiталi Емiтента - 0%. Судимостi та/або непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
д/н["2" - відсутнє у довіднику]член наглядової радиКочерган Оксана Романiвнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
4. Обрано з 27.04.2012р. членом Наглядової ради Кочерган Оксану Романiвну з термiном повноважень три роки у зв'язку iз закiнченням строку повноважень попереднього складу Наглядової ради. Протягом останнiх п'яти рокiв займається пiдприємницькою дiяльнiстю. Володiє часткою в статутному капiталi Емiтента - 0%. Судимостi та/або непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.
д/н["2" - відсутнє у довіднику]голова наглядової радиКочерган Богдан Васильовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
5. Переобрано з 27.04.2012р. головою Наглядової ради Кочергана Богдана Васильовича з термiном повноважень три роки у зв'язку iз закiнченням стоку повноважень попереднього складу Наглядової ради. Протягом останнiх п'яти рокiв займає посаду заступника директора ТОВ "Агро ЛТД". Володiє часткою в статутному капiталi Емiтента - 0%. Судимостi та/або непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.

( Додаток 6 в редакції Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1355 від 30.10.2009 )