ПрАТ "Тернопіль-готель"

     
 
Дата розміщення: 30.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада голова правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Головко Станiслав Миколайович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи НЮ, 030634, 04.02.2006, Тернопiльським МВУМВСУ в Тернопiльськiй обл.
4) рік народження** 1943
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 21
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** директор об'єднання готельного господарства м.Тернопiль
8) дата обрання та термін, на який обрано 26.04.2013, 3 роки
9) опис Повноваження та обов'язки голови правлiння: дiяти без довiреностi вiд iменi Товариства у межах своєї компетенцiї (за винятком тих питань, що вiдносяться до компетенцiї Загальних Зборiв та Наглядової Ради), представляти Товаприство у вiдносинах з юридичними та фiзичними особами. Видавати накази, розпорядження та вказiвкищодо дiяльностi Товариства. Подавати на затвердження штатний розклад Наглядовiй Радi. Здiйснювати керiвництво роботою внутрiшнiх структурних пiдроздiлiв, забезпечувати виконання покладених на них завдань.. Винагороду за виконання обов"язкiв голови правлiння не одержує. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає Посадова особа переобрана згідно рішення наглядової ради від 26.04.2013 Cтаж керівної роботи (років) 21 Інші посади, які обіймала посадова особа директор об'єднання готельного господарства м.Тернопiль


1) посада член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Драпак Зеновiй Миронович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи МС, 792434, 12.06.2001, Тернопiльським МВУМВСУ в Тернопiльськiй обл.
4) рік народження** 1964
5) освіта** середньо-спецiальна
6) стаж керівної роботи (років)** 23
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** зав.корпусу готелю "Галичина"
8) дата обрання та термін, на який обрано 26.04.2013, 3 роки
9) опис Як член правлiння маї повноваження та виконуї обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримував. Посади на будь-якому iншому пiдприїмствi не обiймаї До компетенцiї правлiння належать: а) затвердження поточних планiв дiяльностi Товариства та заходiв, необхiдних для їх виконання; б) розробка бiзнес-планiв та iнших програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; в) укладання договорiв (угод) на суму, що не перевищуї 10% статутного фонду Товариства; г) затвердження щорiчних кошторисiв, штатного розпису та посадових окладiв працiвникiв Товариства (крiм посадових осiб органiв управлiння Товариства); г) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства, надання рiчного звiту та балансу Товариства на затвердження загальних зборiв акцiонерiв; д) прийом та звiльнення працiвникiв Товариства, ведення облiку кадрiв, встановлення систем заохочення та накладення стягнень на працiвникiв Товариства; е) органiзацiя скликання та проведення загальних зборiв акцiонерiв; ї) укладання колективного договору (за погодженням iз Наглядовою Радою Товариства); ж) здiйснення iнших дiй, передбачених цим Статутом, внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв акцiонерiв i Наглядової Ради Товариства; з) забезпечення проведення аудиторсько• перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше 30 днiв з моменту надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв. Винагороди за виконання обов"язкiв члена правлiння не отримує, окрiм заробiтної плати згiдно штатного розпису. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає.. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає Посадова особа переобрана згідно рішення наглядової ради від 26.04.2013 Cтаж керівної роботи (років) 23 Інші посади, які обіймала посадова особа зав.корпусу готелю "Галичина"


1) посада член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Дужик Наталiя Василiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи НЮ, 043620, 11.03.2005, Тернопiльським МВУМВСУ в Тернопiльськiй обл.
4) рік народження** 1980
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 7
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** головний економiст ВАТ "Тернопiль-Готель"
8) дата обрання та термін, на який обрано 26.04.2013, 3 роки
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримував. Посади на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає До компетенцiї правлiння належать: а) затвердження поточних планiв дiяльностi Товариства та заходiв, необхiдних для їх виконання; б) розробка бiзнес-планiв та iнших програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; в) укладання договорiв (угод) на суму, що не перевищує 10% статутного фонду Товариства; г) затвердження щорiчних кошторисiв, штатного розпису та посадових окладiв працiвникiв Товариства (крiм посадових осiб органiв управлiння Товариства); г) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства, надання рiчного звiту та балансу Товариства на затвердження загальних зборiв акцiонерiв; д) прийом та звiльнення працiвникiв Товариства, ведення облiку кадрiв, встановлення систем заохочення та накладення стягнень на працiвникiв Товариства; е) органiзацiя скликання та проведення загальних зборiв акцiонерiв; є) укладання колективного договору (за погодженням iз Наглядовою Радою Товариства); ж) здiйснення iнших дiй, передбачених цим Статутом, внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв акцiонерiв i Наглядової Ради Товариства; з) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше 30 днiв з моменту надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв. Винагороди за виконання обов"язкiв члена правлiння не отримує, окрiм заробiтної плати згiдно штатного розпису. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Cтаж керівної роботи (років) 7 Посадова особа переобрана згідно рішення наглядової ради від 26.04.2013 Інші посади, які обіймала посадова особа зав.корпусу готелю "Галичина"


1) посада член правлiння
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ларіна Наталія Анатоліївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи МС, 546621, 20.05.1999, Тернопiльським МУУМВСУ в Тернопiльськiй обл.
4) рік народження** 1982
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** перекладач інтерконтинентальної будівельної компанії м. Варшава
8) дата обрання та термін, на який обрано 26.04.2013, 3 роки
9) опис Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримував. Посади на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає До компетенцiї правлiння належать: а) затвердження поточних планiв дiяльностi Товариства та заходiв, необхiдних для їх виконання; б) розробка бiзнес-планiв та iнших програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; в) укладання договорiв (угод) на суму, що не перевищує 10% статутного фонду Товариства; г) затвердження щорiчних кошторисiв, штатного розпису та посадових окладiв працiвникiв Товариства (крiм посадових осiб органiв управлiння Товариства); г) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства, надання рiчного звiту та балансу Товариства на затвердження загальних зборiв акцiонерiв; д) прийом та звiльнення працiвникiв Товариства, ведення облiку кадрiв, встановлення систем заохочення та накладення стягнень на працiвникiв Товариства; е) органiзацiя скликання та проведення загальних зборiв акцiонерiв; є) укладання колективного договору (за погодженням iз Наглядовою Радою Товариства); ж) здiйснення iнших дiй, передбачених цим Статутом, внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв акцiонерiв i Наглядової Ради Товариства; з) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше 30 днiв з моменту надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв. Винагороди за виконання обов"язкiв члена правлiння не отримує, окрiм заробiтної плати згiдно штатного розпису. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає Посадова особа переобрана згідно рішення наглядової ради від 26.04.2013 Cтаж керівної роботи (років) 0 Інші посади, які обіймала посадова особа перекладач інтерконтинентальної будівельної компанії м. Варшава


1) посада член правлiння, головний бухгалтер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Мельник Олександр Євгенiйович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи МС, 035723, 14.03.1996, Тернопiльським МУУМВСУ в Тернопiльськiй обл.
4) рік народження** 1967
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 18
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** гол.бухгалтер ОП "Готель-Тернопiль"
8) дата обрання та термін, на який обрано 26.04.2013, 3 роки
9) опис Забезпечує ведення бухгалтерського облiку, складає на основi даних бухгалтерського облiку бухгалтерську та податкову звiтнiсть. Здiйснює контроль за веденням бухгалтерського облiку та збереження майна, рацiонального використання матерiальних, трудових та фiнансових ресурсiв. Як член правлiння має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi правлiння, вiдповiдно до статуту Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримував. Посади на будь-якому iншому пiдприємствi не обiймає До компетенцiї правлiння належать: а) затвердження поточних планiв дiяльностi Товариства та заходiв, необхiдних для їх виконання; б) розробка бiзнес-планiв та iнших програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; в) укладання договорiв (угод) на суму, що не перевищує 10% статутного фонду Товариства; г) затвердження щорiчних кошторисiв, штатного розпису та посадових окладiв працiвникiв Товариства (крiм посадових осiб органiв управлiння Товариства); г) органiзацiя ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства, надання рiчного звiту та балансу Товариства на затвердження загальних зборiв акцiонерiв; д) прийом та звiльнення працiвникiв Товариства, ведення облiку кадрiв, встановлення систем заохочення та накладення стягнень на працiвникiв Товариства; е) органiзацiя скликання та проведення загальних зборiв акцiонерiв; є) укладання колективного договору (за погодженням iз Наглядовою Радою Товариства); ж) здiйснення iнших дiй, передбачених цим Статутом, внутрiшнiми нормативними документами Товариства, рiшеннями загальних зборiв акцiонерiв i Наглядової Ради Товариства; з) забезпечення проведення аудиторської перевiрки дiяльностi Товариства на вимогу акцiонерiв, якi володiють не менш як 10 вiдсотками акцiй Товариства. Аудиторська перевiрка повинна бути розпочата не пiзнiше 30 днiв з моменту надання вiдповiдної вимоги акцiонерiв. Винагороди за виконання обов"язкiв члена правлiння не отримує, окрiм заробiтної плати згiдно штатного розпису. Посад на iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає На посаду головного бухгалтера призначений 31.10.1994 р. на невизначений термін. Змiн на цiй посадi головного бухгалтера протягом звiтного року не вiдбувалось. Посадова особа переобрана згідно рішення наглядової ради від 26.04.2013 Cтаж керівної роботи (років) 18 Інші посади, які обіймала посадова особа гол.бухгалтер ОП "Готель-Тернопiль"


1) посада голова наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Кочерган Богдан Васильович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи -, -, не дає згоду на розкриття паспортних даних
4) рік народження** 1960
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 16
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ"Фiрма"Агро ЛТД",заступник директора,79000 м.Львiв,вул.Залiзнична 56
8) дата обрання та термін, на який обрано 27.04.2012, 3 роки
9) опис До компетенцiї Наглядової ради Товариства належить вирiшення питань, передбачених законом, Статутом, а також переданих на вирiшення Наглядової ради Загальними зборами,а саме: Затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства, за винятком положень про Загальнi збори, Наглядову раду, Правлiння та Ревiзiйну комiсiю; прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових Загальних зборiв, пiдготовка порядку денного та проектiв рiшень Загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних зборiв;прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй;прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй. Прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; Затвердження ринкової вартостi майна (цiнних паперiв) у випадках, передбачених законом; Обрання та припинення повноважень Голови та членiв Правлiння Товариства; прийняття рiшення про вiдсторонення голови або члена Правлiння вiд здiйснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здiйснюватиме повноваження голови Правлiння; Затвердження умов трудового (цивiльно-правового) договору, який укладатиметься з Головою та членами Правлiння, встановлення розмiру їхньої винагороди; Обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законом, обрання (призначення) головуючого та секретаря Загальних зборiв; Обрання аудитора (аудиторiв) Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв; Визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення Загальних зборiв; Вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях (асоцiацiях), про заснування (створення) iнших юридичних осiб. Вирiшення питань, передбачених законом, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом кожного окремого такого правочину, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; Визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй;Прийняття рiшення про обрання оцiнювача (оцiнювачiв) майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Надсилання в порядку, передбаченому законом, письмових пропозицiй акцiонерам про придбання простих акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй Товариства; Прийняття рiшення про запровадження в Товариствi посади внутрiшнього аудитора (створення служби внутрiшнього аудиту); Обрання та звiльнення (припинення повноважень) корпоративного секретаря Товариства;Утворення комiтетiв Наглядової ради та затвердження перелiку питань, якi передаються їм для вивчення та пiдготовки;У випадках, передбачених законом, прийняття рiшення про вчинення або вiдмову вiд вчинення Товариством правочину, щодо якого є заiнтересованiсть; Визначення поточних напрямiв дiяльностi Товариства, затвердження рiчних планiв розвитку Товариства; Визначення складу та обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, а також вжиття заходiв щодо забезпечення їх нерозголошення;Здiйснення контролю за дiяльнiстю Правлiння, керiвникiв дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства з метою забезпечення вiдповiдностi господарської дiяльностi Товариства, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв чинному законодавству України, цьому Статуту Товариства, статутам дочiрнiх пiдприємств, положенням про вiдповiднi фiлiї та iншi вiдокремленi пiдроздiли, правилам, процедурам та iншим внутрiшнiм документам Товариства, здiйснення контролю за дотриманням в Товариствi норм чинного законодавства України;Прийняття рiшення про проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; Розгляд висновкiв та матерiалiв службових перевiрок i внутрiшнiх розслiдувань, що проводяться Ревiзiйною комiсiєю, аудитором Товариства, державними контролюючими органами, внутрiшнiми пiдроздiлами Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримував за виконання обов"язкiв члена наглядової ради. Не надано згоди на розкриття паспортних даних. Працює у ТОВ"Фiрма"Агро ЛТД",заступник директора,79000 м.Львiв,вул.Залiзнична 56. Непогашеної судимості за посадові та корисливі злочини не має. Стаж керівної роботи 16 р. Змiн на посадi протягом звiтного року не вiдбулося.


1) посада член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Федько Віктор Григорович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи -, -, не дає згоду на розкриття паспортних даних
4) рік народження** 1952
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 23
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** заступник генерального директора ТОВ "Технотерн"
8) дата обрання та термін, на який обрано 27.04.2012, 3 роки
9) опис До компетенцiї Наглядової ради Товариства належить вирiшення питань, передбачених законом, Статутом, а також переданих на вирiшення Наглядової ради Загальними зборами,а саме: Затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства, за винятком положень про Загальнi збори, Наглядову раду, Правлiння та Ревiзiйну комiсiю; прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових Загальних зборiв, пiдготовка порядку денного та проектiв рiшень Загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних зборiв;прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй;прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй. Прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; Затвердження ринкової вартостi майна (цiнних паперiв) у випадках, передбачених законом; Обрання та припинення повноважень Голови та членiв Правлiння Товариства; прийняття рiшення про вiдсторонення голови або члена Правлiння вiд здiйснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здiйснюватиме повноваження голови Правлiння; Затвердження умов трудового (цивiльно-правового) договору, який укладатиметься з Головою та членами Правлiння, встановлення розмiру їхньої винагороди; Обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законом, обрання (призначення) головуючого та секретаря Загальних зборiв; Обрання аудитора (аудиторiв) Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв; Визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення Загальних зборiв; Вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях (асоцiацiях), про заснування (створення) iнших юридичних осiб. Вирiшення питань, передбачених законом, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом кожного окремого такого правочину, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; Визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй;Прийняття рiшення про обрання оцiнювача (оцiнювачiв) майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Надсилання в порядку, передбаченому законом, письмових пропозицiй акцiонерам про придбання простих акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй Товариства; Прийняття рiшення про запровадження в Товариствi посади внутрiшнього аудитора (створення служби внутрiшнього аудиту); Обрання та звiльнення (припинення повноважень) корпоративного секретаря Товариства;Утворення комiтетiв Наглядової ради та затвердження перелiку питань, якi передаються їм для вивчення та пiдготовки;У випадках, передбачених законом, прийняття рiшення про вчинення або вiдмову вiд вчинення Товариством правочину, щодо якого є заiнтересованiсть; Визначення поточних напрямiв дiяльностi Товариства, затвердження рiчних планiв розвитку Товариства; Визначення складу та обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, а також вжиття заходiв щодо забезпечення їх нерозголошення;Здiйснення контролю за дiяльнiстю Правлiння, керiвникiв дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства з метою забезпечення вiдповiдностi господарської дiяльностi Товариства, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв чинному законодавству України, цьому Статуту Товариства, статутам дочiрнiх пiдприємств, положенням про вiдповiднi фiлiї та iншi вiдокремленi пiдроздiли, правилам, процедурам та iншим внутрiшнiм документам Товариства, здiйснення контролю за дотриманням в Товариствi норм чинного законодавства України;Прийняття рiшення про проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; Розгляд висновкiв та матерiалiв службових перевiрок i внутрiшнiх розслiдувань, що проводяться Ревiзiйною комiсiєю, аудитором Товариства, державними контролюючими органами, внутрiшнiми пiдроздiлами Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримував за виконання обов"язкiв члена наглядової ради. Змін на даній посаді протягом звітного періоду не було. Стаж керівної роботи 23 р. На даний час посадова особа обіймає посаду ТОВ "Фінансово-промислова група", директор (місцезнаходження 46001 м.Тернопiль,вул.Білецька 1 а)


1) посада член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Горук Андрiй Зiновiйович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи МС, 146777, 14.02.1997, Тернопiльським МУУМВСУ в Тернопiльськiй обл.
4) рік народження** 1962
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 13
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Технотерн", заступник директора
8) дата обрання та термін, на який обрано 27.04.2012, 3 роки
9) опис До компетенцiї Наглядової ради Товариства належить вирiшення питань, передбачених законом, Статутом, а також переданих на вирiшення Наглядової ради Загальними зборами,а саме: Затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства, за винятком положень про Загальнi збори, Наглядову раду, Правлiння та Ревiзiйну комiсiю; прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових Загальних зборiв, пiдготовка порядку денного та проектiв рiшень Загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних зборiв;прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй;прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй. Прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; Затвердження ринкової вартостi майна (цiнних паперiв) у випадках, передбачених законом; Обрання та припинення повноважень Голови та членiв Правлiння Товариства; прийняття рiшення про вiдсторонення голови або члена Правлiння вiд здiйснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здiйснюватиме повноваження голови Правлiння; Затвердження умов трудового (цивiльно-правового) договору, який укладатиметься з Головою та членами Правлiння, встановлення розмiру їхньої винагороди; Обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законом, обрання (призначення) головуючого та секретаря Загальних зборiв; Обрання аудитора (аудиторiв) Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв; Визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення Загальних зборiв; Вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях (асоцiацiях), про заснування (створення) iнших юридичних осiб. Вирiшення питань, передбачених законом, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом кожного окремого такого правочину, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; Визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй;Прийняття рiшення про обрання оцiнювача (оцiнювачiв) майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Надсилання в порядку, передбаченому законом, письмових пропозицiй акцiонерам про придбання простих акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй Товариства; Прийняття рiшення про запровадження в Товариствi посади внутрiшнього аудитора (створення служби внутрiшнього аудиту); Обрання та звiльнення (припинення повноважень) корпоративного секретаря Товариства;Утворення комiтетiв Наглядової ради та затвердження перелiку питань, якi передаються їм для вивчення та пiдготовки;У випадках, передбачених законом, прийняття рiшення про вчинення або вiдмову вiд вчинення Товариством правочину, щодо якого є заiнтересованiсть; Визначення поточних напрямiв дiяльностi Товариства, затвердження рiчних планiв розвитку Товариства; Визначення складу та обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, а також вжиття заходiв щодо забезпечення їх нерозголошення;Здiйснення контролю за дiяльнiстю Правлiння, керiвникiв дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства з метою забезпечення вiдповiдностi господарської дiяльностi Товариства, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв чинному законодавству України, цьому Статуту Товариства, статутам дочiрнiх пiдприємств, положенням про вiдповiднi фiлiї та iншi вiдокремленi пiдроздiли, правилам, процедурам та iншим внутрiшнiм документам Товариства, здiйснення контролю за дотриманням в Товариствi норм чинного законодавства України;Прийняття рiшення про проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; Розгляд висновкiв та матерiалiв службових перевiрок i внутрiшнiх розслiдувань, що проводяться Ревiзiйною комiсiєю, аудитором Товариства, державними контролюючими органами, внутрiшнiми пiдроздiлами Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримувала за виконання обов"язкiв члена наглядової ради. Інші посади, які обіймає посадова особа : Директор Фiнансової компанiї "Технотерн" (мiсцезнаходження: м.Тернопiль, вул.Бiлецька, 1а) Непогашеної судимості за посадові та корисливі злочини не має. Стаж керівної роботи 13 р. Змiн на посадi протягом звiтного року не вiдбулося.


1) посада член наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Кочерган Оксана Романівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи -, -, не дає згоду на розкриття паспортних даних
4) рік народження** 1965
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 0
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** приватний підприємець
8) дата обрання та термін, на який обрано 27.04.2012, 3 роки
9) опис До компетенцiї Наглядової ради Товариства належить вирiшення питань, передбачених законом, Статутом, а також переданих на вирiшення Наглядової ради Загальними зборами,а саме: Затвердження в межах своєї компетенцiї положень, якими регулюються питання, пов'язанi з дiяльнiстю Товариства, за винятком положень про Загальнi збори, Наглядову раду, Правлiння та Ревiзiйну комiсiю; прийняття рiшення про проведення чергових або позачергових Загальних зборiв, пiдготовка порядку денного та проектiв рiшень Загальних зборiв, прийняття рiшення про дату їх проведення та про включення пропозицiй до порядку денного, крiм скликання акцiонерами позачергових Загальних зборiв;прийняття рiшення про продаж ранiше викуплених Товариством акцiй;прийняття рiшення про розмiщення Товариством iнших цiнних паперiв, крiм акцiй. Прийняття рiшення про викуп розмiщених Товариством iнших, крiм акцiй, цiнних паперiв; Затвердження ринкової вартостi майна (цiнних паперiв) у випадках, передбачених законом; Обрання та припинення повноважень Голови та членiв Правлiння Товариства; прийняття рiшення про вiдсторонення голови або члена Правлiння вiд здiйснення повноважень та обрання особи, яка тимчасово здiйснюватиме повноваження голови Правлiння; Затвердження умов трудового (цивiльно-правового) договору, який укладатиметься з Головою та членами Правлiння, встановлення розмiру їхньої винагороди; Обрання реєстрацiйної комiсiї, за винятком випадкiв, встановлених законом, обрання (призначення) головуючого та секретаря Загальних зборiв; Обрання аудитора (аудиторiв) Товариства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Визначення дати складення перелiку осiб, якi мають право на отримання дивiдендiв, порядку та строкiв виплати дивiдендiв; Визначення дати складення перелiку акцiонерiв, якi мають бути повiдомленi про проведення Загальних зборiв; Вирiшення питань про участь Товариства у промислово-фiнансових групах та iнших об'єднаннях (асоцiацiях), про заснування (створення) iнших юридичних осiб. Вирiшення питань, передбачених законом, в разi злиття, приєднання, подiлу, видiлу або перетворення Товариства; Прийняття рiшення про вчинення значних правочинiв, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є предметом кожного окремого такого правочину, становить вiд 10 до 25 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; Визначення ймовiрностi визнання Товариства неплатоспроможним внаслiдок прийняття ним на себе зобов'язань або їх виконання, у тому числi внаслiдок виплати дивiдендiв або викупу акцiй;Прийняття рiшення про обрання оцiнювача (оцiнювачiв) майна Товариства та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Прийняття рiшення про обрання (замiну) депозитарiя цiнних паперiв та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг; Надсилання в порядку, передбаченому законом, письмових пропозицiй акцiонерам про придбання простих акцiй особою (особами, що дiють спiльно), яка придбала контрольний пакет акцiй Товариства; Прийняття рiшення про запровадження в Товариствi посади внутрiшнього аудитора (створення служби внутрiшнього аудиту); Обрання та звiльнення (припинення повноважень) корпоративного секретаря Товариства;Утворення комiтетiв Наглядової ради та затвердження перелiку питань, якi передаються їм для вивчення та пiдготовки;У випадках, передбачених законом, прийняття рiшення про вчинення або вiдмову вiд вчинення Товариством правочину, щодо якого є заiнтересованiсть; Визначення поточних напрямiв дiяльностi Товариства, затвердження рiчних планiв розвитку Товариства; Визначення складу та обсягу вiдомостей, що становлять комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства, а також вжиття заходiв щодо забезпечення їх нерозголошення;Здiйснення контролю за дiяльнiстю Правлiння, керiвникiв дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв Товариства з метою забезпечення вiдповiдностi господарської дiяльностi Товариства, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв чинному законодавству України, цьому Статуту Товариства, статутам дочiрнiх пiдприємств, положенням про вiдповiднi фiлiї та iншi вiдокремленi пiдроздiли, правилам, процедурам та iншим внутрiшнiм документам Товариства, здiйснення контролю за дотриманням в Товариствi норм чинного законодавства України;Прийняття рiшення про проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; Розгляд висновкiв та матерiалiв службових перевiрок i внутрiшнiх розслiдувань, що проводяться Ревiзiйною комiсiєю, аудитором Товариства, державними контролюючими органами, внутрiшнiми пiдроздiлами Товариства. Протягом звiтного перiоду винагороди не отримувала за виконання обов"язкiв члена наглядової ради. Інші посади, які обіймає посадова особа : париватний підприємець Непогашеної судимості за посадові та корисливі злочини не має. Стаж керівної роботи 0 р. Змiн на посадi протягом звiтного року не вiдбулося.


1) посада голова ревiзiйної комiсiї
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Гудз Iгор Степанович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи -, -, не дає згоду на розкриття паспортних даних
4) рік народження** 1957
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 22
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ"Лiском-шпон" директор
8) дата обрання та термін, на який обрано 30.06.2011, 3 роки
9) опис Голова Ревiзiйної комiсiї органiзовує роботу ревiзiйної комiсiї. Проводить плановi та позаплановi перевiрки,ревiзiї фiнансово-господарської дiяльностi товариства. Здiйснює контроль за усуненням виявлених пiд час перевiрок та ревiзiй порушень та за виконанням пропозицiй ревiзiйної комiсiї. Доповiдає про результати проведеної роботи загальним зборам акцiонерiв. Винагороду за виконання обов"язкiв голови ревiзiйної комiсiї не одержує. Змiн на цiй посадi протягом звiтного року не вiдбулося. . Непогашеної судимості за посадові та корисливі злочини не має. Стаж керівної роботи 22 рік На даний час посадова особа обіймає посаду директора ТОВ"Лiском-шпон" (місцезнаходження 46003 м.Тернопiль,вул.Бiлецька 1а)


1) посада член ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шацьких Алла Степанiвна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи МС, 310076, 27.03.1998, Тернопiльським МВ УМВС в Тернопiльськiй обл.
4) рік народження** 1958
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 22
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "ФК "Технотерн", головний бухгалтер
8) дата обрання та термін, на який обрано 30.06.2011, 3 роки
9) опис Бере участь у проведеннi планових та позапланових перевiрок фiнансово-господарської вiяльностi Товариства. Бере участь у засiданнях та поточнiй роботi Ревiзiйної комiсiї Винагороди завиконання обов"язків члена ревізійної комісії не отримує. Посадова особа обіймає посаду ТОВ "ФК "Технотерн", головний бухгалтер (місцезнаходження м.Тернопіль, вул. Білецька,1). Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має. Стаж керiвної роботи (рокiв) - 22 Попередні посади ТОВ "ФК "Технотерн", головний бухгалтер Змін на даній посаді протягом звітного періоду не було.


1) посада член ревізійної комісії
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Куземська Галина Степанівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи МС, 237944, 11.12.1997, Тернопільським МУ УМВС України в Тернопільській обл.
4) рік народження** 1962
5) освіта** вища
6) стаж керівної роботи (років)** 22
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** головний бухгалтер МП "Карпати"
8) дата обрання та термін, на який обрано 30.06.2011, 3 роки
9) опис Бере участь у проведеннi планових та позапланових перевiрок фiнансово-господарської вiяльностi Товариства. Бере участь у засiданнях та поточнiй роботi Ревiзiйної комiсiї Винагороди завиконання обов"язків члена ревізійної комісії не отримує. Попередні посади головний бухгалтер МП "Карпати" Інших посад на інших підприємствах не обіймає. Стаж кервної роботи 22 р. Змін на даній посадв протягом звітного періоду не було.


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
голова правлiнняГоловко Станiслав МиколайовичНЮ, 030634, 04.02.2006, Тернопiльським МВУМВСУ в Тернопiльськiй обл.000000
член правлiнняДрапак Зеновiй МироновичМС, 792434, 12.06.2001, Тернопiльським МВУМВСУ в Тернопiльськiй обл.000000
член правлiнняДужик Наталiя ВасилiвнаНЮ, 043620, 11.03.2005, Тернопiльським МВУМВСУ в Тернопiльськiй обл.000000
член правлiнняЛаріна Наталія АнатоліївнаМС, 546621, 20.05.1999, Тернопiльським МУУМВСУ в Тернопiльськiй обл.000000
член правлiння, головний бухгалтерМельник Олександр ЄвгенiйовичМС, 035723, 14.03.1996, Тернопiльським МУУМВСУ в Тернопiльськiй обл.000000
голова наглядової радиКочерган Богдан Васильович-, -, не дає згоду на розкриття паспортних даних000000
член наглядової радиФедунець Михайло Олексiйович-, -, не дає згоду на розкриття паспортних даних000000
член наглядової радиГорук Андрiй ЗiновiйовичМС, 146777, 14.02.1997, не дає згоду на розкриття паспортних даних000000
член наглядової радиКочерган Оксана Романівна-, -, -000000
голова ревiзiйної комiсiїГудз Iгор Степанович-, -, не дає згоду на розкриття паспортних даних000000
член ревізійної комісіїШацьких Алла СтепанiвнаМС, 310076, 27.03.1998, Тернопiльським МВ УМВС в Тернопiльськiй обл.000000
член ревізійна комісіяКуземська Галина СтепанівнаМС, 237944, 11.12.1997, Тернопільським МУ УМВС України в Тернопільській обл.000000
Усього 0 0 0 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.